Tankreparatie

Op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor een tankreparatie of schadeherstel? Dan bent u bij Tankbouw Lijzen aan het juiste adres. Wij repareren uiteenlopende schades aan uw tankaanhangwagen, tankoplegger of tankcontainer. Zo repareren wij kleine schades zoals bijvoorbeeld een deuk in de bumper, maar ook grote schades zoals hevige vacuümschade. Tankbouw Lijzen verzorgt alle typen tankreparaties voor u!

Kwalitatief schadeherstel verzekerd!

Bij Tankbouw Lijzen in Kampen kunt u er altijd vanuit gaan dat uw tank vakkundig wordt gerepareerd. Waar wij in 1977 begonnen als tank- en constructiebedrijf, richten wij ons nu volledig op het bouwen, repareren en keuren van tanks. Dankzij de jarenlange ervaring en bouw van verschillende tanks, kunnen onze specialisten elke tankreparatie voor u uitvoeren. Niet voor niets zijn wij dan ook één van de drie door de Rijksdienst voor Wegverkeer erkende tankbouwers binnen Nederland. Bij Lijzen bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

Wat is tankreparatie?

Bent u benieuwd naar wat tankreparatie bij Tankbouw Lijzen inhoudt? Bekijk dan het onderstaande filmpje. In dit filmpje kunt u zien hoe vacuümschade aan een tankwagen gerepareerd wordt!

Diverse tankreparaties

Wij hebben 3 werkplaatsen waar de diverse reparaties worden uitgevoerd. Doordat wij korte lijnen hebben, werken wij snel en efficiënt, zodat u snel weer op de weg bent. Benieuwd welke tankreparaties wij zoal voor u kunnen uitvoeren?

  • Bumper reparatie of vervangen
  • Fietsenvanger reparatie of vervangen
  • Verlengen of verkorten van de tank
  • Van meerdere kamers één maken of andersom
  • Lekkages repareren in de tank of leidingen
  • Uitlopen repareren of vervangen

Ontwikkeling

Naast tankreparaties ontwikkelen wij ook tankopleggers. Welke oplegger u nodig heeft, hangt met name af van wat u wilt vervoeren. Zo is er keuze uit één of meerdere compartimenten, verschillend materiaal en wel of geen geijkte weeginstallatie. Onze specialisten kunnen u hierover adviseren, zodat u met de juiste tankoplegger de weg op gaat!

Schadeherstel of tankreparatie?

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw tankwagen, tankoplegger of tankcontainer kan repareren? Zoek dan niet verder en kies voor Tankbouw Lijzen in Kampen. Vanwege de geruime ervaring met alles rondom het bouwen en repareren van tanks, kunt u stellen dat Lijzen dé specialist van Nederland is op het gebied van tankreparatie en tankbouw. Wilt u graag meer informatie over tankreparaties en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0383317729 of door een e-mail te sturen naar info@lijzen.nl. Onze ervaren specialisten helpen u graag met uw tankreparatie!